Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate fel
Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate felii, presaram cu boia sis are si le amestecam foarte bine. Le fierbem pe foc moale. Daca rosiile fierte au lasat suficienta zeama, adaugam tarhonul uscat si prajit separat si mai fierbem tim de 10-15 minute in timp ce mai amestecam de cateva ori.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Ciulama de ciuperci
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala