Tocana de legume la ceaun

Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate fel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carnati incinsi
  • 300 g tarhon
  • 150 g slanina afumata
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 kg ardei verde
  • 1 kg rosii
  • 1 lingura de boia
  • sare

Mod de preparare

Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate felii, presaram cu boia sis are si le amestecam foarte bine. Le fierbem pe foc moale. Daca rosiile fierte au lasat suficienta zeama, adaugam tarhonul uscat si prajit separat si mai fierbem tim de 10-15 minute in timp ce mai amestecam de cateva ori.
Alte retete recomandate:

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala