Tocana de legume

Cartofii se curata si se taie cuburi iar apoi se fierb in apa clocotita timp de 5 minute. Separat, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, maruntite, t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr cartof
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 argei gras
  • 125 ml concentrat vegetal
  • 350 gr varza
  • 100 gr rosii
  • 4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi iar apoi se fierb in apa clocotita timp de 5 minute. Separat, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, maruntite, timp de 3-4 minute. Se adauga cartofii si se lasa la inabusit 10 minute. Se toarna apoi concentratul, varza si rosiile si se mai lasa putin la fiert. Se sareaza, se pipereaza si se presara patrunjelul verde deasupra.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Tocana de orez cu legume Friptura de vita la cuptor Tocanita din carne de vita cu cartofi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors