Tocana de fasole pastai

Este o reteta dietetica si una dintre cele mai apreciate de familia mea, este gustoasa si sanatoasa! Retete dietetice

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai galbena
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 300 g rosii cherry
  • 1 leg.marar
  • sare

Mod de preparare

In vasul cu ulei si putina apa, se soteaza ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete.

Dupa cateva minute, se adauga fasolea curatata si spalata, se mai adauga 1 ceasca cu apa si se lasa pe foc sa fiarba inabusit, cu capac. Spre final se adauga rosiile intregi, usturoiul taiat marunt si sare dupa gust, se mai lasa pe foc pana scade, amestecand usor, apoi se serveste imediat.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide