Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este ga
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este gata se ia de pe foc si se preasara cu boia.
Se ia cabanosul se taie in felii subtiri si se adauga la ceapa. Se pune din nou pe foc si se adauga ghiveciul de legume, usturoiul zdrobit, sarea, piperul macinat si se lasa pana se rumenesc. In cele din urma se adauga un pic de apa si se lasa pana devin moi.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala