Tocana de ardei copti

Se coc rosiile si ardeii pe gratar. Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie. In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • rosii mari
  • o conserva de rosii intregi
  • 7-8 aripioare
  • 5-6 ardei copti

Mod de preparare

Se coc rosiile si ardeii pe gratar.

Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie.

In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi conserva de rosii si rosiile date prin robot, condimente dupa gust si lasi 10 min la fiert.

Adaugi ardeii copti in jumatati sau intregi si carnea si lasi la scazut circa 20 min.


Reteta Tocana de ardei copti a fost propusa de raducristina

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide