Telina pariziana cu cascaval

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele. Pesmetul se rumene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de telina de marime mijlocie
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele.

Pesmetul se rumeneste in unt. Se unge un vas termorezistent si se pune un rand de telina care se acopera cu rondelele de oua, smantana, cascaval ras si pesmet. Operatiunea se repeta pana se termina materia prima. Se rumeneste in cuptorul fierbinte , dinainte incalzit.
Alte retete mincare recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Mazare cu cartofi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala