Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc usor. Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi
Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc
usor.
Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi la compozitia cu carne si ceapa
si se lasa sa fiarba inabusit.
Se pune telina, taiata felii si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si lamaia, taiata felii. Se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri cu carne:
Vita la cuptor
Tochitura cu pui
Tocanita ficatei
Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” Am...
Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune