Telina cu masline

Se curata telina si se taie felii care se prajesc in ulei. Se pun feliile intr-u sos preparat din cepele taiate marunt si inabusite, bulionul diluat c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg telina
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • 150g ulei
  • 150g masline
  • patrunjel verde
  • 1/2 lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se curata telina si se taie felii care se prajesc in ulei. Se pun feliile intr-u sos preparat din cepele taiate marunt si inabusite, bulionul diluat cu putina apa, felii de lamiie curatite de coaja si maslinele oparite. Se fierbe ¾ ora la foc moale. Se gusta de sare si se presara cu patrunjel tocat marunt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide