Pentru tarta vegetariana se amesteca branza cu untul 30 secunde (cu mixerul). Se adauga plantele aromatice, faina, praful copt si putina sare. Se mai amesteca cateva secunde.
Pentru tarta vegetariana se amesteca branza cu untul 30 secunde (cu mixerul). Se adauga plantele aromatice, faina, praful copt si putina sare. Se mai amesteca cateva secunde. Se da la rece 30 minute.
Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o forma rotunda cu diametrul de 23 cm. Se stropeste
baza bormei cu miere si putina sare. Se adauga rosiile, caisele, arpagicul, dovleceii, cartofii si
fructele de padure. Se presara un praf de sare si piper. Se intinde aluatul sub forma de cerc (mai mare decat forma de copt). Se aseaza deasupra legumelor si se preseaza marginea inauntrul formei, pentru a obtine o bordura mai groasa. Se gaureste aluatul in doua locuri. Se da la cuptor si se lasa 25-30 minute, apoi se micsoreaza flacara si se mai lasa 15-20 minute. Tarta vegetariana se lasa 5 minute la racit, apoi se pune un platou deasupra formei si se rastoarna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post