Spanacul proaspat se alege si se pune la fiert, dupa care se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la topic untul, se adauga o lingura de faina, si se l
Spanacul proaspat se alege si se pune la fiert, dupa care se toaca marunt.
Intr-o tigaie se pune la topic untul, se adauga o lingura de faina, si se lasa sa se rumeneasca. Se pune apoi spanacul si se lasa cateva minute pe foc. Se asauga cate putina smantana, si se amesteca mereu.
Se da spanacul la o parte de pe foc si se amesteca cu branza rasa.
Se potriveste cu sare si cu alte condimente, dupa gust.
Cand s-a racit se adauga pe rand galbenusurile, si pe urma albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia. Se pune si restul si restul de unt, se presara branza rasa si se da la cuptor. Se tine in cuptor aproximativ 45 de minute pana creste frumos.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post