Tarta cu legume

Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condiment

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aprox. 250 g vinete
  • aprox. 250 g dovlecei
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 400g rosii tocate/din conserva
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 virf cutit piper
  • 1-2 lingurite cimbru
  • 75 g unt sau margarina
  • 2 dl faina
  • 80 g brinza parmezan
  • rasa
  • 100 g telemea/feta

Mod de preparare

Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri.

Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se "imprastie" aluatul deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors