Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie putin. Se trec prin jet
Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie putin. Se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet apoi se scurg. Ouale se bat cu smantana, 1/2 din cascaval, sare si piper. Se amesteca pastele impreuna cu morcovii si mazarea si se pun in forma unsa cu unt. Se toarna deasupra compozitia de ou si se presara cu restul de cascaval. Se coace 45 min.
Se servesc calzi sau reci.
O prajiturica facuta cu drag cu piticul meu. De multe ori intram in bucatarie impreuna, la indemnul lui si facem cate o...
Negresa cu crema de lamaieDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri