Supa de gulii

Guliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si smanatana, care se adauga la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gulii
  • 50 ml ulei
  • smantana
  • faina
  • supa de oase
  • zahar
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Guliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si smanatana, care se adauga la supa. Se continua fierberea cca 10 min. La sfarsit se adauga zaharul.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala