Supa crema de legume cu sfecla coapta

O crema delicata, parfumata usor dulce- picanta!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 1-2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • sare
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • o capatana mica de sfecla

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete mici; morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici, ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa,se acopera cu apa ,se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.

Capatana mica de sfecla se curata de coaja,se taie cateva feliute foarte subtiri ,pentru decor ,restul se taie in cubulete , se aseaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.

Cand legumele sunt fierte se pun in cana de blender,se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase,se potriveste de sare si piper.Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors