Sufleu de spanac

Spanacul, curatat si spalat bine, se fierbe intr-o oala. Cind este gata, se scurge de apa si se toaca. Separat, se infierbinta intr-o cratita o lingur

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • 50 gr. unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 cescuta smintina
  • 3 linguri brinza rasa
  • 3 oua
  • sare

Mod de preparare

Spanacul, curatat si spalat bine, se fierbe intr-o oala. Cind este gata, se scurge de apa si se toaca. Separat, se infierbinta intr-o cratita o lingura de unt, se pune faina si se rumeneste putin, dupa care se adauga spanacul, amestecind mereu sa nu se prinda. La sfirsit, se adauga treptat smintina. Se ia de pe foc, se amesteca cu brinza si cind s-a racorit se incorporeaza galbenusurile pe rind, apoi albusurile batute spuma. Se ia un vas rezistent la foc, se unge bine cu unt, se toarna compozitia, se stropeste cu unt, se presara cu brinza rasa si se da la cuptor. Dupa 45 minute sufleul este gata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide