Sufleu de patlagele rosii

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 - 2 kg rosii
  • 100 gr. macaroane
  • 250 gr. cascaval sau brinza
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2- oua

Mod de preparare

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa ce au fiert se amesteca cu o parte din cascavalul ras, sau cu brinza si cu unt. Se prepara sosul alb, care se amesteca cu rosiile si cu restul din cascavalul taiat in cuburi. Se adauga galbenusurile unul cite unul si la urma albusurile spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor. Se toarna ¼ din compozitie, apoi macaroanele, iar deasupra restul de compozitie si se da la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post