Sufleu de fasole verde

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole verde
  • 2 pachet unt sau margarina
  • 2 cutie de smantana
  • 2 galbenusuri
  • pesmet fin

Mod de preparare

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se

strecoara si se caleste in putin unt.

Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.

Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna

deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa

la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors