Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintin
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.
Presarati compozitia cu putin cascaval ras
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios