Sufleu de cartofi cu varza

Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi cruzi
  • 300 g cartofi fierti
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de faina
  • 400 g varza
  • 1 ceapa rosie mica
  • untura
  • piper
  • sarec

Mod de preparare

Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare si piper. Calim ceapa taiata felii si varza taiata fideluta in putina untura, punem sare si piper. Intr-o tava unsa cu untura punem un strat din jumatate din cartofi, peste care punem varza, apoi restul din compozitia de cartofi. Deasupra se inteapa cu o furculita, se stropeste cu o lingura de untura, apoi se coace in cuptor la foc moale, mai intai acoperita, apoi descoperita, pana se inroseste.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala