Culoare,simplitate si gust!
Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.7 minute dupa care se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga bine.
Se farama branza cu o furculita apoi se mixeaza cu smantana si galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Se unge o forma termorezistenta de sufleu cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet.
Albusurile batute spuma tare se incorporeaza in crema de branza,apoi se toarna jumatate din cantitate in forma,se repartizeaza buchetele de brocoli apoi se toarna peste ele restul amestecului.Deasupra se repartizeaza feliute subtiri de mozzarella si se da la copt,in cuptorul preincalzit,cca 20-25 de minute,pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post