Sufleu de branza cu brocoli

Culoare,simplitate si gust!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaci
  • 100 g telemea de oaie
  • 300 g brocoli
  • 3 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • 75 g mozzarella
  • un pic de unt sau margarina
  • o lingura de pesmet
  • sare
  • pentru fiert brocoli

Mod de preparare

Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.7 minute dupa care se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga bine.

Se farama branza cu o furculita apoi se mixeaza cu smantana si galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.

Se unge o forma termorezistenta de sufleu cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet.

Albusurile batute spuma tare se incorporeaza in crema de branza,apoi se toarna jumatate din cantitate in forma,se repartizeaza buchetele de brocoli apoi se toarna peste ele restul amestecului.Deasupra se repartizeaza feliute subtiri de mozzarella si se da la copt,in cuptorul preincalzit,cca 20-25 de minute,pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce