1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti; 2. Intr-un castron se freaca galbenusuril
1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti;
2. Intr-un castron se freaca galbenusurile cu un praf de sare, smantana si faina (cate oua se pune atatea linguri de faina si smantana). Daca mixul este prea gros se adauga o lingura de apa.
3. Se amesteca aluatul cu fasolea verde si cascavalul taiat cubulete, marar, sare si piper;
4.Albusurile se bat spuma pana nu mai cad de pe tel. Se adauga compozitia de fasole si cascaval si se amesteca usor de jos in sus pana la omogenizare. Se adauga si o lingurita de praf de copt.
5.Imediat ce se amesteca, se toarna compozitia intr-o forma de sufle tapetata cu unt si pesmet.
6. Se coace aproximativ 1h in cuptorul incins.
Pe o farfurie se aseaza o o felie de sufle acoperita cu smantana si putin marar tocat fin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post