Sufle cu fasole verde si cascaval

1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti; 2. Intr-un castron se freaca galbenusuril

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g fasole verde congelata sau de la borcan
  • 259g cascaval
  • 5-6 oua
  • 5-6 linguri de faina
  • 5-6 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • marar
  • praf de copt

Mod de preparare

1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti;

2. Intr-un castron se freaca galbenusurile cu un praf de sare, smantana si faina (cate oua se pune atatea linguri de faina si smantana). Daca mixul este prea gros se adauga o lingura de apa.

3. Se amesteca aluatul cu fasolea verde si cascavalul taiat cubulete, marar, sare si piper;

4.Albusurile se bat spuma pana nu mai cad de pe tel. Se adauga compozitia de fasole si cascaval si se amesteca usor de jos in sus pana la omogenizare. Se adauga si o lingurita de praf de copt.

5.Imediat ce se amesteca, se toarna compozitia intr-o forma de sufle tapetata cu unt si pesmet.

6. Se coace aproximativ 1h in cuptorul incins.
Pe o farfurie se aseaza o o felie de sufle acoperita cu smantana si putin marar tocat fin.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide