Sparanghel in manta

Sparanghel in manta este o reteta culinara gustoasa si simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: sparanghel, rosii cherry, ceapa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg sparanghel
  • 200 g sunca Praga feliata
  • sare
  • cateva rosii cherry
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 80 g parmezan ras
  • piper

Mod de preparare

Sparanghelul in manta se prepara astfel: decojim sparanghelul si ii taiem o parte din capete. Pregatim intr-o oala apa cu sare dupa gust, si punem in ea tijele la clocotit. Lasam maximum 10 minute. Taiem rosiile in jumatati. Scoatem sparanghelul si il lasam sa se scurga de apa. Dam drumul la cuptor. Incingem o forma de sufleu, luam tijele de sparanghel si le imbracam, pe mijloc, intr-o felie de sunca. Asezam sparanghelul in forma si deasupra repartizam rosiile. Intre timp ne ocupam de ceapa verde pe care o taiem rondele. O parte din ea o amestecam cu branza de vaci, ou, lapte si jumatate din cantitatea de parmezan. Asezonam cu sare si piper. Repartizam sosul peste sparanghel si presaram restul de parmezan; coacem timp de 20 de minute, scoatem tava si presaram restul de ceapa.


Alte retete cu sparanghel recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors