Spanac sote

Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare. Dupa ce a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 50 g unt
  • sare
  • lapte dulce

Mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare.

Dupa ce a scazut bine, se pune pe un platou si se stropeste cu unt fierbinte.

Se serveste ca garnitura sau ca un fel de mincare, cu friganele dulci.
Alte retete

Spaghete cu spanac

Spanac ardelenesc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide