Spanac romanesc

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste. Il scurgem bine de t

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • usturoi
  • faina

Mod de preparare

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste.

Il scurgem bine de tot apoi se toaca marunt cu lama unui cutit ascutit.

Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina.

Adaugam si sare, dupa gust. Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai lasa cinci minute sa fiarba impreuna cu

spanacul.

Alte retete

Salata cu spanac

Ciorba de spanac

Pui cu spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors