Spanac gratinat

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1 lin
  • gurita de faina
  • 1 cana de lapte

Mod de preparare

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin

unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g

unt. Se amesteca bine.

Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.

Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate

VCiorba spanac

Pui cu spanac

Clatite cu spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors