Spanac gratinat

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1 lin
  • gurita de faina
  • 1 cana de lapte

Mod de preparare

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin

unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g

unt. Se amesteca bine.

Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.

Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate

VCiorba spanac

Pui cu spanac

Clatite cu spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide