Spanac cu sos de rosii

Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se cal

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • sos de rosii (bulion)
  • ceapa
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt si apoi se adauga sosul de rosii si spanacul. Se adauga sare dupa gust si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se serveste cu oua ochiuri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide