Spanac cu somon

Se lasa sa se decongeleze spanacul. Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt cu morcovii cca 5 min. Se adauga spanac, oua, smantana,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g spanac congelat
  • 150 g morcovi
  • 150 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • sare si piper
  • 250 g file de somon
  • 250 g file de cod (fara piele)
  • 200 g aluat de strudel (congelat)
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g pesmet alb
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze spanacul.

Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt

cu morcovii cca 5 min.

Se adauga spanac, oua, smantana, sare si piper. Se taie fasii pestele, se sareaza si se pipereaza.

Cuptorul il incingem. Se intind foile, se repartizeaza deasupra legumele, se presara cascaval si pesmet si se asaza deasupra pestele.

Se ruleaza si se asaza pe o tava unsa cu ulei, cu partea pliata in jos.
Se unge cu galbenus batut si se coace 30 min.

Alte retete recomandate

Salata de spanac

Rulada de spanac

Ciorba de spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide