Se lasa sa se decongeleze spanacul. Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt cu morcovii cca 5 min. Se adauga spanac, oua, smantana,
Se lasa sa se decongeleze spanacul.
Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt
cu morcovii cca 5 min.
Se adauga spanac, oua, smantana, sare si piper. Se taie fasii pestele, se sareaza si se pipereaza.
Cuptorul il incingem. Se intind foile, se repartizeaza deasupra legumele, se presara cascaval si pesmet si se asaza deasupra pestele.
Se ruleaza si se asaza pe o tava unsa cu ulei, cu partea pliata in jos.
Se unge cu galbenus batut si se coace 30 min.
Alte retete recomandate
Salata de spanac
Rulada de spanac
Ciorba de spanac
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici