Spanac cu smantanica

Curatam si fierbem bine spanacul. Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 pahar de smintina
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • 1 ceasca de lapte

Mod de preparare

Curatam si fierbem bine spanacul.

Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt.

Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o cana de zeama in care a fiert, intr-o cratita emailata.

Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.

Cand a scazut bine, spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smintina.
Alte retete spanac

Rulada cu spanac

Pilaf cu spanac

Spanac ardelenesc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors