Curatam si fierbem bine spanacul. Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o
Curatam si fierbem bine spanacul.
Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt.
Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o cana de zeama in care a fiert, intr-o cratita emailata.
Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.
Cand a scazut bine, spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smintina.
Alte retete spanac
Rulada cu spanac
Pilaf cu spanac
Spanac ardelenesc
Parca cateodata ne saturam de toate mancarurile, parca nu stim ce sa mai facem, dar va propun eu astazi o reteta de lasagana...
Reteta de lasagna de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata