Spanac cu smantana

Se curata spanacul se fierbe cinci minute si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu smantana si o cana de zeama in care a fiert intr-o

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 pahar de smantana
  • 1 lingura de unt
  • 1 ceasca de lapte

Mod de preparare

Se curata spanacul se fierbe cinci minute si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu smantana si o cana de zeama in care a fiert intr-o cratita emailata.

Se fierbe o ora la foc mic cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.

Cand a scazut bine spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smantana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide