Laptele de cocos se pune intr-o oala peste care turnam apa suficienta pt fiertul orezului. Lasam apa sa fiarba si adaugam orezul si un prfa de sare. S
Laptele de cocos se pune intr-o oala peste care turnam apa suficienta pt fiertul orezului. Lasam apa sa fiarba si adaugam orezul si un prfa de sare. Se fierbe pana ce boabele de orez se fragezesc apoi se strecoara de apa. Lasa-ti orezul in strecuratoare.
Intr-o oala punem apa mai multa si fixam strecuratoarea cu orez pe marginile oalei a.i sa preparam orezul pe aburi.
Puneti-l apoi intr-un castron pentru servit si adaugati ingredientele ramase si spanacul taiat dupa plac. Spanacul se va face instantaneu din cauza orezului fierbinte. Astfel isi va pastra aspectul apetisant dar si substantele nutritive.
Alte retete de post
Zacusca de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post