Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit. Se pune in
Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare.
Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.
Din si faina se face un sos care se pune peste spanac. Se scade la foc mic 30m min, se adauga putin usturoi si se rastoarna intr-un castron.
In restul de unt se fac sase ochiuri care se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se inconjioara spanacul cu ochiuri si se serveste cald.
Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa