Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min. Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de mar
Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min.
Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de margarina, 1 catel de usturoi tocat si 1 lingura de rozmarin tocat.
Se calesc timp de 4 min, apoi se toarna peste, cu grija, apa in care au stat hribii.
Se fierb ciupercile la foc mic pana cand zeama de la margarina s-a evaporat si a ramas cat sa ii cuprinda. Peste ciuperci se pune si spanacul. Se tine pe foc pana frunzele de spanac capata o culoare verde aprins.
Se asezoneaza dupa gust cu putin suc de lamaie, sare si piper negru.
Este o delicioasa reteta de post !
Daca nu tineti post se poate servi si cu branza ricotta.
Se poate pune compozitia si peste paste cu/fara ou in cazul in care nu vreti sa il serviti asa simplu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala