Spanac cu hribi

Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min. Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de hribi
  • apa clocotita
  • 2 linguri de margarina
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 1 lingura de rozmarin
  • 1 buchet de spanac

Mod de preparare

Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min.

Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de margarina, 1 catel de usturoi tocat si 1 lingura de rozmarin tocat.

Se calesc timp de 4 min, apoi se toarna peste, cu grija, apa in care au stat hribii.

Se fierb ciupercile la foc mic pana cand zeama de la margarina s-a evaporat si a ramas cat sa ii cuprinda. Peste ciuperci se pune si spanacul. Se tine pe foc pana frunzele de spanac capata o culoare verde aprins.

Se asezoneaza dupa gust cu putin suc de lamaie, sare si piper negru.

Este o delicioasa reteta de post !
Daca nu tineti post se poate servi si cu branza ricotta.

Se poate pune compozitia si peste paste cu/fara ou in cazul in care nu vreti sa il serviti asa simplu.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors