Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute. Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita em
Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute.
Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impreuna cu o lingura de unt si o ceasca de zeama de spanac.
Cand spanacul este fiert, se adauga o lingura de bulion, se potriveste mincarea de sare, se pun citeva felii subtiri de lamiie si se scade mincarea un sfert de ora la cuptor.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de ochiuri romanesti sau cu rinichi de porc.
Alte retete cu spanac
Spanac in foitaj
Pui cu spanac
Spaghete cu spanac
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici