Spanac cu bulion

Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare 5 miinute. Se scurge apoi se toaca cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • 1 lingura de bulion
  • 3 felii de lamaie
  • piper boabe

Mod de preparare

Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare 5 miinute. Se scurge apoi se toaca cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impreuna cu o lingura de unt si o ceasca de zeama de spanac.

Cand spanacul este fiert se adauga o lingura de bulion se potriveste de sare, punem cateva felii de lamaie si se scade mancarea un sfert de ora la cuptor.
Servim calda

Alte retete recomandate

Spanac

Placinta cu spanac

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

O cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii