Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o c
Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.
Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina sare.
Se scade cinci minute pe foc mic, dupa care se adauga peste spanac o crema facuta din galbenusurile trecute prin sita si frecate spuma cu doua linguri de unt.
Se fierbe mincarea la foc mic, se potriveste de sare si se parfumeaza cu scortisoara pisata fin.
Cind mincarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou.
Alte retete sugerate
Omleta cu spanac
Sos de spanac
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici