Spanac a la comtesse

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 cana supa de carne
  • 4 oua fierte tari
  • putina scortisoara
  • 1 paharel de vin alb

Mod de preparare

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.

Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina sare.

Se scade cinci minute pe foc mic, dupa care se adauga peste spanac o crema facuta din galbenusurile trecute prin sita si frecate spuma cu doua linguri de unt.

Se fierbe mincarea la foc mic, se potriveste de sare si se parfumeaza cu scortisoara pisata fin.

Cind mincarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou.
Alte retete sugerate

Omleta cu spanac

Sos de spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide