Am descoperit de curand spaghetele de porumb si pentru inceput m-am gandit sa fac o reteta fara gluten, clasica, cu rosii si busuioc. Nu pot spune decat atat: delicioase!
Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele, apoi se scurg si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline.
Separat se prepara sosul:calim ceapa si usturoiul intr-o lingura ulei, adaugam condimentele si rosiile taiate cuburi mici. Lasam sa fiarba inabusit cca 5 min, apoi adaugam busuioc proaspat tocat. Sosul se toarna peste paste, se decoreaza si se serveste.
Enjoy!
Spaghetele de porumb, cu rosii si busuioc se servesc calde, sunt foarte potrivite si pt. copii, dar mai ales persoanelor care sufera de intoleranta la gluten.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post