Sote de morcovi

Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert in atata apa, cat sa ii acopere. Se adauga untul si putina sare. Cand sunt gata, se strecoara,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • putin unt
  • sare
  • patrunjel
  • smantana

Mod de preparare

Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert in atata apa, cat sa ii acopere. Se adauga untul si putina sare. Cand sunt gata, se strecoara, se toarna deasupra smantana si se presara cu patrunjel tocat fin. Se servesc ca garnitura langa fripturi sau alte preparate din carne.

Se pot consuma si ca atare, cu paine proaspata.
Alte retete

Sos de smantana

Sos thai

Sos iute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala