Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si pune ceapa la calit timp de 3 minute. Adauga usturoiul, chilli,vanata, dovlecel si prajeste totul timp de 2 mi
Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si pune ceapa la calit timp de 3 minute. Adauga usturoiul, chilli,vanata, dovlecel si prajeste totul timp de 2 minute. Amesteca fasolea, rosiile si sosul de rosii in tigaia de pe foc, lasa sa dea in fiert si apoi lasa la foc mic inca 5 minute. Intre timp, taie clatitele in fasii pe care le vei dispune in forma unui sombrero. Pastreaza 4 frunze de busuioc iar restul pune-le in amestecul de fasole. Pune cate o lingura din amestecul obtinut, pe fiecare farfurie. Asaza deasupra un sfert din fasiile de clatite obtinute, iar peste ele pune inca o lingura de amestec. Serveste decorat cu cate o frunza de busuioc si cu salata varde.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios