Snitel de legume

Pentru snitelul de legume se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza, fasolea verde si mazarea boabe.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 cartofi
  • 1/4 de varza
  • o mana de fasole
  • una de mazare
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura branza rasa
  • 1 lingura pesmet
  • 2
  • linguri untura
  • sare.

Mod de preparare

Pentru snitelul de legume se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza (oparita mai inainte), fasolea verde si mazarea boabe, verde. Se scurg bine din apa si se toaca impreuna, afara de mazare, potrivit de marunt. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga zarzavatul, branza rasa si sare daca mai trebuie. Se ia cu lingura din compozitie, se fac chiftele rotunde cu mana data prin faina si se turtesc apoi in forma de snitel, pe un fund presarat cu pesmet. Se rumenesc in untura.


Snitelul de legume se serveste cu salata.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala