Sarmale cu spanac

Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat. Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 350gr orez
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 2 lingura de faina
  • frunze de vita de vie

Mod de preparare

Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat.

Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. Se toaca spanacul, se pune orezul peste ceapa si morcov, apoi spanacul, bulionul, condimente, sare, piper. Dupa ce se ia de pe foc se pune cealalta jumatate de ceapa tocata si 2 linguri de faina.

Se impacheteaza si se pun la fiert.


Reteta Sarmale cu spanac propusa de DOITILI

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide