Salata din vinete

Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se adauga sare si ceapa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete
  • ulei
  • 2 ceapa
  • rosii proaspete
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se adauga sare si ceapa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide