reteta recomandata pentru diabetici
Se pune orezul la fiert in supa de legume circa 15 minute.
Dupa 15 minute se opreste focul , se mai adauga sare si piper daca este necesar si se lasa acoperit inca 10 minute astfel orezul va continua sa se gateasca din caldura reziduala si va fi pufos.
Fierbem oualele de prepelita le racim si le curatam.
Se trag ciupercile la tigaie alaturi de muschiuletul taiat cubulete in uleiul de masline.
Dupa ce s-au gatit ciupercile si muschiuletul, in aceeasi tigaie calim usor rosiile cherry.
Montam salata astfel : afanam orezul cu o furculita, apoi il amestecam cu ciupercile, muschiuletul, rosiile cherry taiate in jumatati si ornam cu oualele de prepelita si patrunjel.
Pofta buna !
Aceasta reteta eu o mai prepar si cu macrou fript cu o vinegreta de otet balsamic.
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie