Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se p
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios