Rulade de vinete si dovlecei

Ardeiul se marineaza in otet. Dovleceii se pun putin in apa clocotita , se scot si se scurg bine. La fel si frunzele de busuioc. Feliile de vinete se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata mare taiata fasii lungi subtiri
  • 1/2 kg dovlecei taiati pe lung
  • fasii subtiri
  • frunze proaspete de busuioc
  • 2 ardei grasi rosii copti si decojiti
  • ulei masline
  • otet (balsamico)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeiul se marineaza in otet.

Dovleceii se pun putin in apa clocotita , se scot si se scurg bine. La fel si frunzele de busuioc.

Feliile de vinete se prajesc in ulei de masline.

Se aseaza pe o folie de plastic un rand de felii de vinete ( putin suprapuse ), se sareaza, pipereaza, se pun si feliile de dovlecei, ardeii fasii si busuiocul.

Se ruleaza strans, se da la frigider, se serveste taiata bucati.
Reteta Rulade de vinete si dovlecei a fost propusa de Austiaca2

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide