Rosii prajite cu cascaval

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si pip

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii de marime mijlocie
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper macinat
  • 150 g cascaval ras
  • putin unt

Mod de preparare

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un bob de mazare pe fiecare rosie. Se prajesc in cuptorul dinainte incalzit dinainte pana se inmoaie rosiile si se topeste cascavalul. Nu se rumenesc.
Alte retete legume recomandate

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala