Se aleg 5-6 rosii frumoase, se taie in doua in latime. Se scobeste miezul si se lasa cu gura in jos, sa se scurga. Se trage o lingura de faina cu o li
Se aleg 5-6 rosii frumoase, se taie in doua in latime. Se scobeste miezul si se lasa cu gura in jos, sa se scurga. Se trage o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu lapte. Se face un sos destul de gros, se adauga 2 linguri de parmezan ras, 2 galbenusuri, sare si la urma 2 albusuri. Se aseaza rosiile intr-un gratin cu marginile joase, uns bine cu unt , se pune in fiecare cate o lingura de umplutura,se presara parmezan si se da la cuptor.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios