Risotto cu bostan

Se prajeste ceapa si orezul in ulei incins, dupa care se adauga bostanul taiat in cuburi mici. Din cand in cand, se toarna cate un polonic de supa fie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr orez
  • o ceapa
  • 200 gr bostan
  • 2 linguri ulei
  • 1 litru zeama de supa knorr
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste ceapa si orezul in ulei incins, dupa care se adauga bostanul taiat in cuburi mici. Din cand in cand, se toarna cate un polonic de supa fierbinte peste orez si se mesteca incontinuu. Dupa aproximativ 20 min, orezul se umfla, semn ca este gata. Se potriveste de sare si piper dupa gust. Pentru decorare, patrunjel tocat. In loc de bostan se pot utiliza ciuperci sau fructe de mare.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors