Dovleacul copt este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de sezon aveti nevoie de un dovleac.
Azi mi-am adus aminte de o "bunatate" pe care ne-o facea bunica in serile de toamna tarzie. E o reteta simpla, rapida si de-li-cio-sa: dovleac copt sau cum se mai numeste in partile noastre ludau.
E o reteta de sezon usoara atat de preparat cat si pentru stomac si ieftina (eu am cumparat un dovleac mediu cu 6 lei). Parca inca nu sunt pregatita pentru mancarurile de iarna. Trecerea trebuie facuta usor, astfel ca azi va recomand aceasta reteta, perfecta si pentru zilele de post.
Pentru preparare, dovleacul se spala bine la exterior. Mai apoi se taie, se curate de partea atoasa cu samburi, se taie in felii groase de 2 degete si se pune in cuptorul incalzit.
Se lasa in cuptor pana devine moale si capata o culoare usor maronie.
Pofta mare!
Dovleacul copt se poate servi atat caldut cat si rece.
Aceasta reteta este trimisa de Ana pentru concursul media-content.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post