Ratatouille este o celebra reteta frantuzeasca de legume. Urmareste reteta ca sa pregatesti aceasta mancare de legume delicioasa si aratoasa.
Incigem o tigaie cu ulei, calim ceapa taiata cubulete si usturoiul. Rosiile oparite inainte, curatate de coaja si taiate cubulete le adaugam in ceapa calita, lasandu-le sa fiarba bine pana cand sosul se leaga. Adaugam sare, piper si ierburi de provence dupa gust.
Asezam legumele intr un vas de yena rotund, alternandu-le. Eu am inceput cu vanata, apoi dovlecel, ardei rosu si ardei galben, si apoi sosul de rosii.
La final punem o lingura ulei de masline, presaram ierburi de Provence, acoperim cu un capac si dam la cuptor timp de 15-20 minute la foc potrivit.
Servim ratatoullie cu putin sos deasupra, cald sau rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post