Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele,
Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga
apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele, se calesc in putin ulei si se amesteca bine cu tocanita de carne.
Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, taiati
cubulete, si bulionul diluat cu putina supa.
Preparatul se poate servi dres cu o lingura de smantana.
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala